Kørte rundt med vægteren hængende ud af bil døren

April måned 2012 ved 01.30 tiden gik alarmen hos Vognmanden i Mejlby Anders Sørensen. Alarmen aktiverede på pladsen ved lastvognene. Vognmanden vidste at 3 vægtere var på vej. Han ville have politiet med, men vagthavende i Aalborg ville ikke sende nogen patrulje, da han mente, at det måtte være vognmandens egne ansatte der gik rundt på pladsen. Ring igen hvis vægterne fanger nogen fik han besked på.

De to første vægtere der ankom lukkede begge indkørslerne til området, de havde slukket motorerne og var rullet stille ind på området ved vognmanden. 3 vægter der ankom kørte direkte ind på pladsen og frem til zonen hvor alarmen var aktiveret. Her holdt en udenlands varevogn og der lagde flere diesel dunke omkring den. Idet vægteren springer ud af bilen, kommer an mand tilsyne mellem lastbilerne, han springer ind i varevognen, en Ford Galaxy. Vægteren springer efter og hænger halvt ude af døren, medens manden kører frem på pladsen. Vægteren klemmer alt han kan om manden og forsøger samtidig at få stoppet bilen. Manden kan ikke skifte gear og kører rundt i cirkler på pladsen. Han forsøger flere gange at ramme lygtepæle og lastbiler, med den dør vægteren hænger ud af. Efter ca 5 til 6 runder opgiver manden og stopper. Vægteren holder stadig manden fast i sædet og får anråbt en af de andre vægtere. Vægteren ankommer til bilen samtidig med vognmanden, manden hives ud af bilen og får håndjern på. Sidste vægter jagter en anden mand ude på markerne tæt på vognmanden. Tyven formår dog at gemme sig i kornmarken.

Vognmanden kontakter igen politiet, denne gang indvilger vagthavende i Aalborg i, at sende en patrulje til Mejlby. Ved ankomst spørger betjenten hvorfor de ikke var ringet op da alarmen gik. Vognmanden forklarede begge betjente, at Aalborg ikke ville sende en bil. Betjentene fortæller, at de var kørt rundt uden at have noget at lave.

Den anholdte blev sigtet og dømt for dieseltyveri. Han blev ikke dømt for, at have kørt rundt med vægteren ude af døren. Det ville måske også være for voldsomt for politiet, at det var kommet til offentlighedens kendskab, at en vægter var forsøgt klemt i en bildør.