Hjælp os 09.19

I august måned blev vi kontaktet af en virksomhed på Sjællandsvej i Hobro. Virksomheden fik stjålet metal hver weekend.

Vi installerede alarm med kamera i detektoerne, så vi kunne se hvem der stod bag. Vi fik hurtig konstateret hvem de var og havde flere gode billeder og filmsfrekvenser derfra.

Virksomheden havde kontakt til politiet, som fik alle optagelserne og tog sig af tyvene, som kom fra Hadsund området. Vi opsatte nu direkte alarm med tilkald.

I starten af 09. måned gik den ved 22.30 tiden en lørdag aften. Første vagt var på stedet 2 minutter efter aktivering. Et stykke nede ad første indkørsel, holdt en mindre lastbil. Vagten kørte frem foran bilen og stod ud. Han kunne høre der blev læsset. Han blev dog mødt af en udenlandsk mand, der forsøge at presse ham baglæns. Vagten kom dog forbi manden og frem til bagenden af lastbilen. Her konstaterede han, at endnu en udenlandsk mand var tilstede, denne var i fuld sving med at læsse træpaller på bilen, som næsten var fuld af paller. Vagten gik væk fra bilerne da han på ingen måde følte sig tryg ved den ene af mændene. Han tilkaldte to andre vagter og derefter 112. Vagterne og politiet var lynhurtige tilstede. Det viste sig dog bagefter, at da vagten går ud og ringer, flygter den ene af mændende. Kort efter ankom flere hunde patruljer, de fandt dog ikke manden.