Villa indbrud

En dejlig sommerdag var jeg i Hurup for at installere alarm i Intersport.

Omkring middagstid gik alarmen i en Villa på en vej mod Døstrup, uden for Hobro.
Alarmen kom bagvendt, kontor, køkken og stue. Var det husets beboere ville den ved fejlbetjening komme fra bryggeres, køkken & stue. Jeg var klar over der var nogen i huset der var kommet ind fra bagsiden af huset.
Jeg kontakter vores vagt i Hobro, vagten kører mod stedet. Samtidig ringer jeg til Lille Gården som har til huse tæt ved alarm adressen, politiet blev også orienteret.
Vores vagt havde 3 minutters kørsel til alarmadressen, han ankommer samtidig med husets ejer. Tyven var på vej ud af indkørslen i bil, ejeren blokerer indkørslen. Vagten springer ud af vagtbilen, løber hen og får tyven ud af bilen. Tyven holdes fast, politiet ankommer nu også til stedet. Tyven har tyvekoster på sig tilhørende ejeren til huset.
I huset har tyven brækket en del radio & tv udstyr ned fra væggen & placeret det på spisebordet. Lillegården holdt klar med en ladvogn som de ville have blokeret vejen med, hvis tyven ikke var blevet standset i indkørslen.
Efterfølgende ransager politiet tyvens hjem, her finder de tyvekoster som relaterer til flere indbrud på egnen.
Kort efter anholder politiet 7 andre kammerater til tyven, de sættes i forbindelse med 30 villa indbrud begået i og omkring Hobro & Hadsund.
Vi fangede 1. Grundet den ene anholdelse blev 7 andre anholdt i sagen.
I avisen dagen efter kaldte politiet vores fangst for ”Tyvefangst med sidegevindst”
Tyven viste sig, at have begået 4 bankrøverier tidligere. I dag 2014 sidder tyven inde igen, for endnu flere indbrud. Han er nu også en del af rockermiljøet.