For Jysk Vagt & Security handler det ikke om, at være stor, større eller størst. For Jysk Vagt & Security handler det om, at dække et område hvor vi kan tilfredsstille de krav vore kunder stiller til os.

Jysk Vagt & Security ApS er det eneste lokale vagtselskab i Himmerland der er godkendt af Forsikring & Pension til at installerer tyverialarmer hvor de har stillet krav til installationen. Endvidere er vi de eneste der er certificeret til alarmpatrulje og vagtrundering. Certificeringen stiller
krav til os, bl.a. skal vi gemme dokumentationen for udført vagttjeneste i 5 år. Der er hos vore kunder opsat chip vægterne betjener hver nat.

Vi har i mange år satset på Mariager Fjord området, lige så mange snart 2000 har i lige så stort omfang satset på Jysk Vagt & Security. Vi håber selvfølgelig, at endnu flere i fremtiden kan se fordelene ved et lokalt og hurtigt vagtselskab.

Hos Jysk Vagt & Security er man som kunde ikke bare et nummer, hos Jysk Vagt & Security betyder kunderne noget.

Jysk Vagt & Security ApS & blev etableret af Palle Povlsen 1987, og har siden oparbejdet en fantastisk positiv goodwill i Himmerland.

I modsætning til vore kolleger rundt i landet, har vi valgt at være- og forblive et lokalt vagtselskab. Alle i Mariager Fjord Regionen ved hvem vi er, og vi er kendt for at være fremme på en alarm før glasskårene har lagt sig.

Indtil dato har 445 tyveknægte måttet hilse på Jysk Vagt & Security. Alle taget på fersk gerning under alarmpatrulje. Vi var lidt hurtigere end de regnede med. Grunden til vores hurtighed på alarmer er: Vi er som det eneste lokale vagtselskab på hjul 24 timer i døgnet med mindst 3 biler. Udover de som er på vagt har vi altid to mand på tilkald.

Mange prøver at efterligne os, men det bliver sjældent til mere end forsøget. Så pas på med de nye små vagtselskaber der popper op, de holder sjældent ret længe og deres kunder efterlades ofte uden mulighed for tilslutning til andre leverandører.


Block "team-members" not found