Tyvene i sejlklubben

Lystbådenes område var i nogen tid blevet plaget af tyve, dog var det mest klubhuset der var ramt. Tyvene ville have kontanter, samt indholdet i klubbens automater.

Vi installerede tavs alarm og afventede nu tyvene.
Det var efterår, regnen silede ned og det tordnende og lynede. Kl. var 03.50 da alarmen gik fra klubhuset.
Udover alarmen havde vi rådgivet om nogle ekstra sikringer indvendigt i huset, nogle sikringer der gjore at tyvene skulle bruge ekstra tid på at åbne dørene. Dette kunne måske give os tid hvis vi skulle køre fra Hobro.
Jeg var selvfølgelig i Hobro da alarmen udløste, jeg var dog forholdsvis hurtig i Hadsund trods det grimme uvejr.
Jeg kørte ud ad Skovvejen med slukkede lygter, et stykke før indkørslen til Sejlklubben stoppede jeg motoren. Jeg løb resten ad vejen. Jeg kunne nu snige mig frem mellem bådene indtil de sidste 50 meter, som var åben terræn.
Jeg kunne se at yderdøren var åben, altså var der en chance for at nogen var tilstede i huset. Jeg løb så lydløst jeg kunne frem mod klubhuset, i det samme spæner 2 fyre ud indefra klubhuset. Jeg råber dem an hvad de er ligeglade med. Jeg er ikke langt bag dem i mørket ned mod vandet hvor de løber.
De drejer nu omkring nogle siv, den bagerste glider og falder. Jeg er over ham inden han når at rejse sig. Håndjern på ham, jeg trækker ham tilbage til bommen og lænker ham til den.
Jeg kontakter nu politiet som vil komme. Imens fortsætter jeg jagten på den anden fyr.
Vi fandt ikke den anden fyr.
Endnu en tyv taget