Tyvene i politihundeklubben

En fredag aften ved 20.00. tiden kørte undertegnede  ud ved Shell på Hostrupvej i Hobro. Her ser jeg 3 fyre gå ud ad vejen mod Hostrupkrogen, dengang var det ikke andet end en oplagsplads & hundetræningsbane, hundeklubben havde dengang et klubhus langt ude i terrænnet. Jeg fik straks mistanke til de tre fyre.

Jeg gav dem 15 minutters forspring, før jeg stille & uden lys rullede ud ad grusvejen mod klubhuset. Kort før klubhuset var der en gammel rusten gitterlåge, godt hullet & åben i siderne. Jeg kunne dårligt orientere mig i mørket. Jeg tændte taglygten på vagtbilen og lyste på klubhuset, som var placeret små 10 meter fremme. Jeg havde stoppet motoren og kunne høre det pludselige tomult af 3 fyre, der alle ville ud af den nu knuste indgangsdør til klubhuset.
Jeg styrtede efter de 3 mænd som nu løb mod skrænten ned mod engen, engen som krydses af banespor og en mindre sumpet å. Efter engen går det igen op mod Løgstørvej. De 3 mænd fortsatte ned ad skrænten, jeg regnede med at de ville kryds engen. Jeg kørte nu tilbage og tilkaldte politiet. Jeg kørte mod Løgstørvej, på vej op ad Løgstørvej kom nu gående 3 våde & beskidte mænd i 25 års alderen. Jeg kørte over i venstre side hvor de gik.
Alle spurtede nu af sted ned ad Løgstørvej mod indkørslen ved Tandlægerne. Politiet ankom med en hundepatrulje, vi startede eftersøgning i haverne. Inden længe havde hundene fået opsnuset alle 3. Alle blev anholdt for indbruddet i klubhuset. Vagthavende jeg talte med var vældig tilfreds, han var formand for hundekluben på det tidspunkt.
3 mere anholdt