Tyven sad i køleskabet

Vi var to biler ude, begge var i Hobro kl. var hen ad 00.30 tiden en sommer nat.

Jeg var på vej til Arla Food, Thomas var lige kørt fra Rådhuset. Thomas kaldte over radioen ” Indbrud Produktionshøjskolen, alarmen er gået fra flere zoner i køkken området ”
Vi sætter begge kursen mod skolen på Løgstørvej og er begge fremme indenfor 1,5 minut.
Thomas kører ind på gårdspladsen, jeg smider bilen lige før skolen og løber om på forsiden af bygningen. I det jeg runder et hjørne, er en fyr på vej ud af et kontor vindue ved køkkenet. En anden fyr er på vej over vejen lige ved skolen.
Fyren i vinduet trækker sig hurtig ind igen, fyren på vejen får jeg råbt tilbage og lagt i håndjern. Tyven i bygningen kan ikke komme ud, vi er på begge sider af skolen. Ingen ende vinduer så tyven er lukket inde.
Vi kontakter politiet som straks ankommer med en hundepatrulje. Begge betjente går ind og runderer i området hvor tyven skal være, dog uden resultat.
Begge hundefører kommer ud. Begge mener jeg har set forkert. Imens betjentene afhører fyren i håndjern går jeg ind i køkkenområdet, hvor jeg ved jeg så tyven. Efter et par minutters søgen ser jeg et svagt fodspor i noget spildt rodbedesaft. Sporet er tæt på køkkenets store køleskab. Jeg åbner køleskabet, på hug indenfor lågen sidder tyven.
Tyven trækkes nu ud og holdes fast på gulvet. Politiet kaldes ind og overtager nu tyven. Fyren der gik over vejen viste sig, ikke at have noget med sagen at gøre.
En tyv mere fanget.