Tyven i lagerhallen

På Sjællandsvej i Hobro bag noget buskads har Skoda en stålhal, her opbevares div. auto dele. Vi installerede alarm for nogle år siden efter et indbrudsforsøg. I enden af hallen er en gammel dør & port svejset til indefra, med stålplader. Derfor blev kun adgangsvejene sikret.

En tirsdag blev vi kaldt til hallen af kunden som havde konstateret indbrud. En stålplade var aftaget & auto dele var taget ud fra hallen, man mente der var stjålet for kr. 16.000,00.
Vi installerede øjeblikkelig detektorer, langtrækkende langs indersiden af hallen hele vejen rundt. Vi aftalte med kunden at lade hullet stå urørt, da vi var ret overbeviste om at tyven ville komme igen.
To dage efter kl: 19.50 om aftenen gik alarmzonerne ved hullet, flere zoner på hinanden blev aktiveret. Vægteren og undertegnede, kørte straks mod stedet.
1 minut og 20 sec. efter aktivering kører vi ind på Sjællandsvej. Fra begge sider. Kollegaen kalder pludselig over radioen & melder: Der holder en fyr i en bil overfor indkørslen til Sjællandsvej fra Fynsvej, han sidder med en mobil. Vi var klar over at det formentlig var en udkigsmand & kørte nu uden forsigtighed frem til hallen, en bil fra hver side. Jeg løber mod hullet Kollegaen kører rundt udenfor. Ingen personer var til stede i hallen.
Kollegaen finder nu en bil gemt ved en nabovirksomhed. Politiet tilkaldes og konstaterer at bilen tilhører en kriminel fra en nærliggende by. Vi finder spor i og udenpå bilen der klart viser, at den var blevet brugt til det første indbrud.
Politiet kører til mandens adresse, hvor de finder autodele tilhørende Skoda. Herefter afhentes bilen til tekniske undersøgelser. Dagen efter stiller den (mindre) kloge kriminelle hos politiet i Hobro, for at melde sin bil stjålet !!
Herefter anholdes manden. Alle tyvekoster returneres til rette ejermand
Endnu en tyv fanget