Tyven havde en saks i hånden

En aften jeg kørte ud fra Mazda mod Plus Office i Hobro, ser jeg en bil parkere hos Opel på den anden side af hovedvejen. Jeg vælger at køre mod Opel og kører ud på hovedvejen for at køre ind på Smedevej hvor Opel ligger.

Da jeg passerer hovedvejen ser jeg to mænd gå over hovedvejen mod Plus Office. Jeg vender bilen og kører op ved Super Best, hvor jeg parkerer. Jeg regner med at personerne er gået ind ved Mazda og lister langsom ned mod Mazda. Klokken er ikke meget over 22.00.
Umiddelbart kan jeg ikke se nogen og lister videre. Ved hjørnet ind mod frokostvinduet støder jeg ind i en person der kommer modsat. Aften siger jeg, hvad laver du her ? – Ingenting siger manden, hvor er din makker spørger jeg ? – Aner ikke hvad du taler om siger fyren. Jeg ved i er to så lad os finde din makker siger jeg.
Herefter traver vi rundt om Mazda 2 gange uden at støde ind i den anden person.
Politiet tilkaldes nu, jeg har stadig tag i fyren. Politiet ankommer med 2 biler og 4 mand. Den ene patruljevogn parkerer så heldig, at lyset fra lygterne lyser ind i en stabel gamle dæk. Her kan de se fødderne fra en person stikke ud. De trækker manden ud, som truer med en halv saks. De får ham dog hurtig overmandet. Det viser sig at han er eftersøgt.
Efterfølgende viste det sig at der var opbrudt 2 biler.
2 tyve fanget