Tyven ved Mariagerhallen

En lun sommernat ved 02. tiden gik alarmen hos Statoil i Mariager. Efter 6 minutter holdt jeg ved tanken, ingen tegn på indbrud.

Efter tilkobling af alarmen står jeg og nyder den lune sommer nat, duftene og stjernerne da jeg pludselig hører et svagt smæld. Lyden kom fra Hallen som er placeret ca. 400 meter fra tankstationen. Vi havde ikke noget med Hallen at gøre, men min nysgerrighed drev mig derop. Ikke noget at se og høre ved hallen. Pludselig ser jeg dog konturerne af en parkeret bil ved noget buskads. Går hen til bilen en ældre Ford Granada, motorhjelmen var varm hvilket indikerede at den ikke havde holdt der ret længe.

Kontakter Randers politi og spørger på bilen, den tilhører en kendt kriminel fra Horsens kanten, bliv lige ved bilen indtil vi kommer siger vagthavende.

Min bil var parkeret så ingen kunne se den. Jeg ville nu gå tilbage til bilen da en person kom gående op ad indkørslen mod Hallen. Jeg når ikke væk og hører dumpet, da han smider et koben i græsset. Han går tilbage mod vejen og tror åbenbart ikke jeg har set ham.

Jeg fløjter højt og kalder på Pjevs, Pjevs kom så du har tisset af nu vi skal hjem og sove. Da personen hører dette vender ham om og kommer tilbage mod hans bil. Jeg går nu mod ham og bilen.
Han når ikke at stige ind da jeg står ved siden af ham. Goddag den herre siger jeg. Vi har modtaget 3 anmeldelser på indbrud som du har deltaget i. Nej det passer ikke siger manden, jeg har kun været på skolen. Fint siger jeg så ved du også hvad klokken er slået. Politiet ruller nu ind på pladsen og overtager sagen.

Som han fortalte havde han begået indbrud på skolen.

Endnu en tyv fanget.