Polakker

Jeg var ved at være klar til at køre hjem og overlade vagten til den næste vægter. Jeg fik den indskydelse at ville køre fra Langelandsvej ad Thurøvej op forbi Super Best i Hobro.

Jeg kom listende ad Thurøvej mod Super Best, da jeg i mørket kunne skimte en bil holde på gruspladsen. Bilen var en mørkeblå Opel Zafira på polske plader. At der står PL på nummerpladen får i reglen alle alarm-klokker til at ringe. Jeg stiger ud og lyser ind i bilen og kan se at bil nøglerne ligger smidt på forsædet. Da jeg ser dette er jeg klar over at der er noget i gærde, vi ser ofte de kriminelle efterlade bilnøgler og tegnebøger for at undgå at tabe disse effekter under indbrud.
Jeg åbner bil døren og tager bilnøglerne så er jeg da i det mindste et skridt foran tyvene. I det samme hører og ser jeg 2 mand hoppe over
stakittet til varegården, jeg kalder vægteren, vores bagvagt og forklarer ham situationen. Vægteren må have haft den samme fornemmelse som jeg da han
kun er 100 meter fra Super Best og på vej mod mig.
Vægteren ankommer da polakkerne står overfor mig og ønsker deres nøgler udleveret på gebrokkent. Da jeg ikke vil udlevere nøglerne og de bliver grove, beder vi dem sættes sig ned i gruset. De vil ikke sætte sig og vil nu tage fat i os begge, det skulle de ikke have gjort, kort efter ligger begge polakker i gruset.
Begge polakker overgives til den tilkaldte politipatrulje som netop ankommer.