Palle tyven

Fakta Vodkskov + en del andre Faktaer i Nordjylland, havde gennem nogen tid været plaget af tyveri fra varegårdene. Underligt nok var det ¼ paller tyven stjal og kun brune.

Fakta bad os løse opgaven. Vi monterede skjult video overvågning i varegården.
Efter 14 dage gennemså vi optagelserne. Efter gennemsyn vidste vi nu hvilke dage og klokkeslæt tyven kom på. Vi lavede en dvd med optagelserne til politiet og kørte af sted mod Vodskov samme aften som vidste tyven ville komme.
Tyven kom dog ikke som han plejede, vi valgte derfor at tage næste aften med. Vi havde et godt overblik over varegården via vort udvendige kamera. Pludselig kunne vi høre motorstøj udenfor. Vi sad to mand klistret til monitoren af ren og skær spænding, vi bad til de højere magter ”lad det være ham”.
Pludselig tænder lyset i varegården, en velvoksen mand i fyrrerne står nu i varegården.
Vi ringer øjeblikkelig til Aalborg politi om assistance. I er heldige siger vagthavende vi er lige nu i Vodskov med to biler i anden anledning, jeg beder ham få bilerne til at holde sig på afstand indtil vi er helt sikre.
Manden i varegården åbner porten indefra og begynder at læsse brune ¼ paller på. Vi lader ham læsse nogle hundrede paller, før vi beslutter at slå til. Politiet kontaktes vi orienter dem om situationen.
Da manden kommer ind i varegården endnu engang, går vi ud indefra direkte til ham. Han vender øjeblikkelig og begynder at gå ud.
Halløj du siger jeg, hvad laver du her ? Øøøh… jeg er ved at læsse aviser af siger manden. Ved du hvad klokken er siger jeg, ja siger manden den er 01.30 ja det er fint siger jeg og så er du anholdt for palle tyveri.
I det samme ankommer politiet. Politiet anså sagen som værende meget vigtig, da det ikke kun var Fakta i Nordjylland det var gået ud over. Andre butikker og virksomheder havde også været plaget gennem nogen tid. Det der var mest interessant for politiet var at finde ud af, hvor manden solgte sine tyvekoster.
Vi var senere indkaldt til retten, manden blev dømt.