Overraskede rambuk tyve

En onsdag i maj måned kørte Thomas Skyggebjerg ned gennem Storegade i Hadsund, Skolen var lukket, Uponor var lukket, på vej til Rådhuset var det hurtigere at smutte denne vej.

Thomas listede langsomt ned gennem gaden, pludselig ser han en bil på vej til at bakke gennem en butiksrude. Han tænder lyset på vagtbilen for at forhindre indbruddet. Bilen stopper, to fyre springer ud og løber fra stedet.
Thomas løber efter fyrene, han opgiver dog efter nogle hundrede meter. Da tyvene mener de er på god afstand standser de op og giver vægteren fingeren og råber nogle ukvemsord.
Vægteen går tilbage til bilerne. Da han runder et hjørne ser han en fyr sætte sig ind i den stjålne bi,l som nu startes. Han springer hurtig hen og tager fyren ud af bilen.
Jeg kommer til stede da fyren står ud af bilen. Han knuger en kuglepen omvendt i hånden parat til at hugge formentlig. Vi taler stille og rolig med fyren som falder mere og mere til ro.
Politiet kommer nu også til stede. Vi kan ikke rigtig finde ud af om den 3 fyr har noget med de andre 2 at gøre. Vægteren forhindrede et rambuk, bilen var stjålet og var ved at blive det for anden gang.
Bilen viste sig at være stjålet ved Shell i Hobro tidligere på aftenen, med nøglen siddende i.
1 tyv fanget og et rambuk forhindret.