Øret blev slået halvt af

Gennem sensommeren 2011 var Hobro plaget af en tyv der på 3 måneder havde lavet op til 90 indbrud. Alle indbrud skete hvor der var byttepenge tiltede. Alle indbruddene skete mellem 17.30 og kl. 22.00.

Nogle af indbruddene gik ud over vore erhvevskunder, lyn hurtige indbrud der varede under 30 sec.

En aften havde tyven forsøgt sig hos Biva uden at have fået gevinst. Vi var derfor klar over at han ville komme igen dagen efter og håbede det ville blive samme sted igen. ( Bivar er ikke kunde hos Jysk Vagt )

Dagen efter om aftenen henad 20.00 tiden var vi plads med 2 mand der kunne se området ved Thurøvej. Kort før 21.00 kom en herregårds Volvo kørende ad Thurøvej og ind mellem Jysk og Biva.

Derfra hvor jeg stod kunne jeg se indgangen til Jysk. Volvoen parkerede med bagende op mod Jysk’s skyddøre. Manden stod ud, hætte over hovedet og et koben i hånden. På 2 sec. var han gennem skydedørene og inde i butikken. Jeg spurtede alt jeg kunne da jeg var klar over han snart kom ud igen.

Jeg nåede dog heller ikke mere end lige frem da han var på vej ud igen.

Jeg råbte til fyren, at han skulle overgive sig da politiet var på vej. Dette gjore ham dog alvorligt ophidset ( I retten forklarede han at han kun hørte ordet politi ) han kom imod mig med hævet koben og eder og forbandelser, vi sloges bag Volvoen, på et tidspunkt mærker jeg et slag på siden af hovedet ved mit øre. Jeg kan mærke varmen fra blodet der løber ned over min hals.

På et tidspunkt kommer han fri og løber frem til føredøren af bilen, jeg knuser bagrunden i Volvoen med min maglite lygte som tabes ind i bilen. Tyven stiger kort ud af bilen, dette øjeblik bruger jeg til at springe ind på passagersædet af Volvoen. Dette ophidser tyven voldsomt og slagsmålet fortsætter i bilen.

Min kollega har nu langt om længe anet uråd og kommer til undsætning, han knuser sideruden i Volvoen og får trukket venstre arm ud og drejet rundt, derved er vi ved at have tyven pasificeret. Jeg får nu tag på det stadig flyvende koben og får det smidt ud af bil døren.

Endelig overgiver tyven sig og vi kan tilkalde politiet som kort efter ankommer og overtager tyven.

Det viste sig, at tyven havde fået slæbt 8 af de dyre dyner hen til døren. Efter nogle timer ankommer Jysk’s alarmpatrulje som er et konkurrende vagtselskab. Trods voldsom rod ved skydedøren og glasskår udenfor skydedøren notere konkurrenten på sin rapport ( Intet at bemærke )

Vi bleb da også “voldsom” belønnet af Jysk for vore indsats, personalet kom til vort kontor og afleverede 6 danske pilsnere i en kurv.

Det viste sig efterfølgende på skadestuen at mit venstre øre delvis var blevet slået af, samt jeg havde voldsomme slgmærker på hænderne.

Tyven var en gammel kendige fra Randers. Indbruds bølgen stoppede fra denne dag.