Købmandsgården i Valsgaard

En lørdag morgen meget sent, hen ad 07. tiden fik jeg alarm fra den gamle købmandsgård i Valsgaard.

Alarmen var gået fra indgangszonen, jeg påregnede at det var personalet der måske havde fejlet. Det skulle dog vise sig at jeg tog fejl.
Ved ankomst kunne jeg se at en bil havde forsøgt rambuk, døren havde givet sig lidt og alarmen var gået i gang. Der lagde lidt glasskår og rester fra et blinklys på stedet. Der var dog ingen spor af tyvene.
Jeg fik afmeldt alarmen og tilkaldt en kontaktperson, herefter kørte jeg igen mod Hobro. Gennem Hobro fik jeg øje på en Toyoto Corolla ældre model. Bilen havde en knust forskærm og lygte. De kunne ligne et par lømler de to i bilen.
Jeg kontaktede Hobro politi med min mistanke, som viste sig at holde. Bilen var brugs stjålet for nogle dage siden og kunne sættes i forbindelse med flere indbrud. Jeg skulle hænge på indtil politiet kom.
Det blev dog en længere køretur. Ind i mellem accelererede de voldsomt. Hobro politi nåede ikke med. Først helt ude ved Hingeværket mellem Århus og Randers nåede Randers politi med, jeg kunne se dem i bakspejlet komme med fuld udrykning.
2 tyve mere anholdt.