IS Huset spillestedet Bies Have 05.11.15

Om aftenen d. 05.11.15 gik alarmen på en dør bagsiden af spillehuset i Bies Have. Vagten var hurtig fremme og kunne konstatere, at en dør var opbrudt, men ingen tilstede. Dagen efter om formiddagen var jeg i spillehuset sammen med en fra huset. Han kunne fortælle, at en basforstærker var forsvundet, den stod lige bag døren. Jeg kiggede efter spor på stedet og kunne se meget tydelige fodaftryk som jeg fotograferede. Jeg ville herefter forlade stedet og kørte mod Korsgade da jeg observerede to kendinge på vej mod Spille stedet. Jeg gemte bilen og kunne derfra observere på de to. De gik mod noget buskads hvor de trak en basforstærker ud og gik med den mellem sig. Jeg kontaktede en anden vagt og politiet. Politiet havde ingen biler i området så de kunne ikke hjælpe. Tyvene gik ad Korsgade mod Vestergade. Bagvagten ankom og vi aftalte hvordan vi bedst kunne pågribe dem. Vi kom fra begge sider da de rundede hjørnet ved Kommunens IT afd. ved Vestergade, en bil op bag dem og en forfra. Begge var anholdt og i håndjern inden de opdagede hvad der foregik. Jeg kunne med det samme se, at tyvene havde samme sko på som under indbruddet, mønstrene under skoen tilsvarede mine billeder fra aftrykkene. Herefter afventede vi så en patrulje fra Aalborg der ankom efter 1 times venten.