Indbrud i Roundtable

I efteråret 06 blev vi kontaktet af af min gode ven, Falck’s områdedirektør Claus Aagaard, som var medlem af RT i Hobro. RT har til huse på den mørke side af Havnen i Hobro. Huset tilhører byens lokale entreprenør firma Karl Jensen. Klubben var efterhånden træt af de månedlige indbrud, der efterhånden havde udartet sig til grov hærværk & tyveri fra baren.Vi besøgte klubben en torsdag i dagtimerne og aftalte opsætning den efterfølgende fredag. Allerede samme nat var der dog indbrud & hærværk i bygningen.

Billede fra klublokalet fredag morgen
Vi monterede tavs alarm fredag i dagtimerne & kunne nu kun afvente. Lørdag morgen ved 08.30 tiden gik alarmen i klubhuset. Jeg kunne høre via 2 vejs kommunikationen i alarmen, at der var personer tilstede i klubben. Personerne aftalte bl.a. at det kun var drikkevarer, de var kommet efter.
Jeg kørte øjeblikkelig og var ved klubhuset 3 minutter efter. Tyvene var dog væk. Jeg talte med et vidne som beskrev, to unge på en rød knallert, og hvilken vej de var kørt. Med den viden fulgte jeg et vådt knallert spor, som strakte sig mod den Nordlige bydel.
Jeg holdt nu på Hegedalsvej overfor T Hansen da jeg spottede en ældre rød hærget knallert ved T Hansen, ud af døren fra T Hansen kom nu to unge tilsvarende beskrivelsen fra vidnet på havnen. Jeg kørte over til de unge og parkerede ved siden af dem, da de skulle til at stige på knallerten.
Jeg fortalte de to unge, at et vidne havde set dem lave indbrud. Jeg fortalte også at politiet var på vej. Hertil svarede de i kor: Det er første gang vi har lavet indbrud hos RT på havnen. Okay svarede jeg så er klokken osv. Begge blev nu anholdt og overgivet til politiet.
Her ses de unge tyve
Det skal så tilføjes at historien gentog sig i alt 3 gange, med i alt 8 unge anholdt for 3 indbrud begået i RT lokaler på havnen.