Igen igen

Christian Hansen en gammel fin virksomhed der havde set bedre dage på tidspunktet for alle disse indbrud og indbrudsforsøg.

Op gennem halvfemserne bragte firmaet varer ud til købmandskæder, tobak, spiritus og andre varer. Virksomheden fungerer i dag som udlejningslager.
Vi foretog dengang udrykning for Cerberus der i dag heder Siemens. Månedligt var der indbrud og indbrudsforsøg. Telefon kablerne blev klippet, port opbrudt, stålkæder overklippet, metal plader opbrudt udefra, forsøg på indbrud fra taget osv. osv.
Tyvene var meget opfindsomme men vi var hurtige når vi fik alarmen.
Christian Hansen virksomheden ville ikke have vagt på kun tyverialarm. Vi forsøgte i flere tilfælde at sælge vagt dog uden resultat. I mange tilfælde kunne vi holde ved Ford i Hobro, herfra kunne vi se over i gården ved Christian Hansen. Vi kunne se tyvene køre ind i gården hvor de klippede kæderne over med boltsaks.
I starten varskoede vi politiet og tog flere tyve på denne måde.
Et hold af tyvene fik vi lukket inde i gården, sammen med politiet, troede vi, de kørte en stjålet Saab 9000 turbo, direkte ud gennem en dobbelt gitterlåge. Begge låger blev slynget til begge sider, tyvene slap væk og blev jagtet af flere politikredse uden held.
Da virksomheden ikke ville have vagt på holdt vi op med at have et vågent øje med firmaet.
En nat observerede jeg igen en bil køre ind og klippe kæderne, jeg kunne se de klippede telefon ledninger i gården. Jeg fortsatte på min runde. 45 minutter efter modtog jeg alarm fra Cerberus.
Jeg kørte mod Christian Hansen og var der efter 2 minutter. Tyvenene holdt på Sdr. Ringvej kun for at observere om der kom nogen. Herefter kørte de fra stedet mod Randers.
Jeg orienterede politiet om bilen. I flere tilfælde jagtede vi biler der havde forsøgt indbrud i firmaet.
Da firmaet lukkede stoppede indbrudsbølgen.