Hun knuste ruderne

En aften hen ad kl. 20.00 gik alarmen hos Botex Adelgade Hobro. Ved status kunne vi høre det var glasbrudsdetektoren der var aktiveret. Vi har aldrig fejl på glasbrud så vi vidste det var alvorligt.

Vi havde to biler der trænede hund på området ved rensningsanlægget, små 500 meter fra Botex. Jeg kørte af sted og orienterede de to vægtere der trænede hund.
Jeg ankom under to minutter efter alarmen var aktiveret, Kasper Povlsen var ankommet og tilbageholdte nu en ung kvinde, der forsøgte at knuse ruderne ved guldsmeden.
Politiet ankom efter få minutter og overtog kvinden.
Kvinden var i hjemmet gået amok havde forladt hjemmet ved Lillegade, hvor hun havde knust bagruderne i to parkerede biler. Herefter havde hun knust panserruden til Foto Kino samt 8 andre butikker. Sluttelig havde hun knust ruden hos Botex.
Vi blev nu på stedet og afventede afdækning. Foto Kino’s ejer kørte selv på alarm og ankom kort efter.
På et tidspunkt kommer en kvinde løbende, i skal gøre noget der er nogen der stjæler briller hos Louis Nielsen, de fisker dem ud fra den knuste rude.
Jeg var alene tilbage og passede på Botex så jeg kunne ikke gøre noget.
Afdækningen ankom efter 2,5 time. I de 2,5 time jeg afventede afdækning, samt passede på Botex var der ikke kommet en eneste vægter, til de butikker der havde konkurrerende alarmfirmaer.
Da afdækningen var overstået lavede jeg en oversigt over alle knuste ruder, efter aftale med politiet.