Hætter på

Natten til onsdag d. 14-05-08 var vi 3 biler ude i Hobro. Vi pendlede rundt mellem vore kunder.

Kl.: 02.10 kørte jeg med slukkede lygter ind hos Trige & Tang på Anholdt vej i Hobro. En bil spærrede indkørslen, en fyr stod ved bilen.
Han vinkede hvorefter 3 yderligere fyre kom løbende og sprang ind i bilen, en Volvo. Alle 4 fyre havde hætter over hovedet, kun øjne og mund var synlige.
Jeg kørte resulut ind mod Volvoen så vi holdt front mod front, Volvoen bakkede og jeg fulgte efter og spærrede for videre kørsel, fyren bakkede igen.
Min bil gik i stå i de tunge skærver, tyvene fik nu mulighed for at komme omkring mig og ud på Langelandsvej. Jeg eftersatte og ringede 114 til politiet.
Det gik nu ad Randersvej, jeg gætter på at tyvene kørte omkring 250 kmt ad Randersvej. Ud for Betonelement i Karlby kunne jeg se Volvo’ens bremselys ovenfor Holmegårdsbakken ved mortorvejen før Handest, så stærkt kørte de.
Efter aftale med politiet kørte jeg efter et stykke og vendte herefter ved Viborgvejen i Randers, stadig uden at have set yderligere til tyvene.
Jeg kørte nu tilbage til Trige & Tang. Her kunne jeg konstatere at et vindue var forsøgt opbrudt. Tyvene måtte altså lige være ankommet da jeg tilfældigt valgte at besøge Trige & Tang denne nat.
Politiet nåede ikke at fange tyvene i den formentlig stjålne Volvo.