Fiskerihavnen i Hobro

En sen aften kommer jeg kørende ad Blåkildevej i Hobro, forbi det gamle gasværk mod Fiskerihavnen. Ud for sidste indkørsel til rensningsanlægget kommer 2 fyre gående med hver sin indkøbsvogn, fyldt med øl kasser.

Jeg stopper & spørger hvor de skal hen med alle disse øl. Det mener den ene ikke han skal svare på & forlader hurtig stedet uden sin øl vogn.

Jeg når at tage fat i armen på den anden, jeg kan mærke han har en kniv i ærmet af jakken & vrider derfor hurtig armen rundt & lægger ham ned. Rolig mand siger han, vi har jo bare været i Flensborg på indkøbstur.

Underligt svarer jeg tilbage, nogen har ellers set Jer bryde ind her i nærheden. “Pokkers da også, vi troede ikke der var nogen på Fiskerihavnen da vi stjal øllene”.

Jeg tilkaldte nu politiet som straks kom til stedet & overtog sagen.

Endnu 2 tyve afsløret