DM

I denne weekend august 08 blev der afholdt DM i cykelløb i Hobro

Arrangøerne havde bedt os holde øje med grej og telte på Sdr. Ringvej i Hobro. Vi foretog et x antal tilsyn gennem aftenen og natten.
Ved 01.40 tiden ser jeg et par lygter nærme sig teltet på Sdr. Ringvej, jeg er på vej ud fra Fynsvej mod Mariagervej. Jeg vender, slukker lyset og holder med front mod teltet ca. 300 meter derfra. Lysene er nu væk. Jeg er derved klar over at nogen er kørt op ved teltet.
Jeg starter nu, uden lys, og kører frem, små 100 meter fra teltet slukkes motoren og jeg ruller lydløst frem. Kort før indkørslen dækket af en mindre hæk står jeg ud af bilen. Her ser jeg 2 fyre gå frem mod teltet, de lyner ned og går ind i teltet. Uden de opdager noget går jeg helt frem til åbninen hvor de er gået ind.
Jeg kan høre den ene sige “Vi skal have drikkevarer og slik” Herefter roder de noget rundt i det mørke telt som er ca. 6 X 12 meter. Den ene
stikker pludselig hovedet ud af åbningen for at se om nogen havde opdaget dem. Jeg vælger nu at slå til og styrter ind, samtidig med at jeg højlydt kommanderer dem ned at ligge, hvad begge gør.
Politiet tilkaldes nu og overtager begge.
Arrangøerne var lykkelige over vores indgriben da telt og tilstødende vogne indeholdt store værdier.