Der var flere end jeg regnede med

Jeg var på brandrunde hos Danogips på Kløvermarksvej, en runde hvorunder vi tilser om alt stadig er som det skal være. Jeg sidder og noterer i meldebogen da jeg ser en ældre Kadet rulle langsom ad Kløvermarksvej. Jeg kunne umiddelbart se 2 personer i bilen. Jeg fik den der underlige fornemmelse af, at dem skulle jeg holde øje med.

Jeg fulgte bilen på afstand, jeg kørte med slukkede lygter efter dem. På et tidspunkt kører de ind til BMW. Jeg kører op til boligblokken bag BMW, smider bilen på p-pladsen og løber bag om Østergårds Kobling & Bremse Service.
Da jeg rundede hjørnet kunne jeg høre høje lyde, som om de var i færd med at begå hærværk i gården ved BMW. Pokker da om de skal splitte noget ad ved vore kunder, tænke jeg og spurtede.
Jeg kom rundt om hjørnet i fuld fart, pludselig befandt jeg mig mellem 5 fyre der ved at pille hjulene af en Kadet. Uha tænkte jeg, hold nu hovedet koldt alt imedens jeg kiggede på dem for at se om jeg kunne tyde deres hensigter. I er alle anholdt for alm. brugstyveri råbte jeg ualmindeligt højt, aflever noget id alle sammen, smid det på motorhjelmen.
Alle afleverede nu id kort / kørekort til min store forundring. Herefter slukkede jeg motoren på bilen de selv var kørende i. Jeg tog nøglerne & bad ejeren af bilen følge med til vagtbilen. Politiet blev tilkaldt og mødte talstærkt op for at overtage min fangst.
Vagthavende bad mig komme ind til kaffe efterfølgende, han mente jeg trængte til at tale situationen igennem. Jeg havde det dog meget godt, også efterfølgende.
5 tyve mere fanget