Bilbanden

En af vore kunder Volvo i Hobro kontaktede os og fortalte at politiet havde bedt dem kontakte os, vedr. et kommende tyveri af en bil.

Nogle fyre havde prøvekørt en Volvo. Samme dag kontaktede en dame Volvo og berettede at hun vidste fyrene der prøvekørte Volvoen havde fået lavet en kopi af nøglen. Bilen skulle angiveligt hentes samme aften.

Vi stillede med 2 vagter, Volvo ligeledes med 2 mand. Bilen der skulle hentes blev justeret, samt tømt delvis for benzin.

Lidt efter midnat kom 3 mand ind på pladsen, prøveplader blev nu monteret på Volvoen, de startede bilen og en mand kørte af sted. Vi sprang nu direkte på de 2 mand der var på pladsen, politiet blev varskoet, ejeren og andenmanden kørte nu efter den stjålne bil som ikke burde kunne køre længere end 2 km.

Alle blev anholdt med stor succes. Efter følgende ransagninger på alles adresser, viste at det var en bande der havde huseret i det meste af Jylland. De stjal nyere biler og synede gamle tilsvarende modeller. De gamle biler blev skrottet, den stjålne fik nu den gamles stelnummer og de nye plader monteret.

3 tyve mere anholdt.